goran@dspot.si
Facebook Instagram
Golf igrišče je odprto!
05. 02. 2020

PONOVNO ODPRTJE GOLF IGRIŠČA

Spoštovani ljubitelji golfskega igrišča Arboretum, posredujemo vam nekaj aktualnih novic o trenutnem dogajanju na našem igrišču:

 

V petek, 7. 2. 2020, bomo odprli golf igrišče. Igrišče bo odprto vsaj do nedelje, 9.2.2020. V četrtek bomo pokosili zelenice, v kolikor nam bo vreme dopuščalo pa bomo v naslednjem tednu pokosili še fairwaye. Vse tri dni bomo izvedli skupinski štart ob 11.00. Rezervacije na recepciji igrišča. Igranje bo zopet omogočeno vsem imetnikom vseh letnih kart, za vse ostale je dnevna karta 20 EUR.


UREJANJE NOTRANJOSTI GOLFSKE HIŠE

V celoti smo pobelili in sanirali spodnje prostore, kjer se nahajajo recepcija, garderobe in shrambe za opremo, vključno z razsvetljavo in sanitarno armaturo. V teh dneh bodo odprte samo sanitarije, garderobe bodo zaradi delne prenove zaprte.
V kletnih prostorih je ostalo še nekaj vozičkov in druge opreme, zato vse lastnike naprošamo, da svoje čim preje odpeljejo.
V sezoni 2020 ne bo več mogoče puščati opreme v odprtih prostorih, razen v najetih zamreženih omaricah, zato si pravočasno zagotovite svojo! V ta namen smo znižali najemnino in bomo poskrbeli za dodatne omarice kolikor bi se povpraševanje povečalo.
Obstaja nekaj zanimanja za posebne bokse, v katerih bi bilo mogoče puščati opremo in hkrati polniti baterije električnih vozičkov. Če se bo izkazalo za potrebno, bomo nekaj boksov pripravili za najem.

 

SKUPINSKA DELOVNA AKCIJA

Nekje na začetku sezone bomo povabili vse ljubitelje našega igrišča na skupinsko delovno akcijo, da bi na igralnih poljih postorili še zadnja koristna opravila pred glavno sezono. Delovna akcija bo seveda namenjena tudi druženju in izmenjavi mnenj med igralci in upravljalci igrišča. Hvaležni bomo vsakemu, ki se nam bo pridružil!

 

VAŠE POBUDE IN MNENJA

Veseli bomo vaših pobud, razmišljanj, kritik in pohval. Vsaki ideji bomo skrbno prisluhnili in jo resno obravnavali.

 

Ekipa golf igrišča Arboretum                                Volčji Potok, 5. 2. 2020