goran@dspot.si
Facebook Instagram
Golf igrišče je odprto!
05. 03. 2020

GOLF IGRIŠČE ARBORETUM ODPIRA VRATA V SOBOTO 7. 3. 2020

Spoštovani ljubitelji golfskega igrišča Arboretum, sporočamo vam, da bosta golf igrišče Arboretum  in vadbišče  odprta od 7. 3. 2020 dalje, v nadaljevanju še nekaj koristnih informacij.

 

  1. Golf igrišče in vadbišče bosta odprta vsak dan od 10.00 ure dalje, štartna čase lahko rezervirate po telefonu, preko maila ali preko rezervacijskega sistema na naši spletni strani.   
  2. Do vključno nedelje 15. 3. 2020 bo na igrišču omogočeno igranje vsem imetnikom vseh letnih kart, za vse ostale je dnevna karta 25 EUR. V tem obdobju vas bo razvajala tudi restavracija Arboretum saj bodo vsem dnevnim gostom nudili brezplačno juhico po odigrani rundi.
  3. Vse, ki še niste odpeljali vaše golf opreme iz kletnih prostorov prosimo, da to storite najkasneje do 15. 3. 2020. Kot smo že najavili, v sezoni 2020 ne bo več mogoče puščati golf opreme v odprtih kletnih prostorih, razen v najetih zamreženih omaricah, zato si pravočasno zagotovite svojo.
  4. Spodnje omarice za golf opremo so že pošle, ceno zgornjih omaric smo spustili na 90 €/letno, nekaj je še prostih.  
  5. Uredili bomo tudi dodaten prostor za shranjevanje vaše golf opreme za tiste, ki ne želijo golf opreme vsakič sproti razstavljati ampak jo pustiti na vozičku in obenem napolniti baterijo. Cena najema prostora je 100 €/letno/voziček.
  6. Imetniki vseh letnih kart lahko na recepciji prevzamete ključe svojih garderobnih omaric.
  7. Veseli bomo vaših pobud, razmišljanj, kritik in pohval. Vsaki ideji bomo skrbno prisluhnili in jo resno obravnavali.

Ekipa golf igrišča Arboretum                                                    Volčji Potok 5. 3. 2020