goran@dspot.si
Facebook Instagram
Golf igrišče je odprto!
23. 02. 2021

GOLF IGRIŠČE ARBORETUM ODPIRA V TOREK 23.2.2021 TUDI VADBIŠČE

Drage golfistke, dragi golfisti, članice in člani, prijatelji golf igrišča Arboretum, sporočamo vam, da bo od torka 23.2.2021 odprto tudi vadbišče za vadbo dolge igre.

 

Letošnja sezona se je pričela zgodaj, vremenske razmere so idealne, golf igrišče je v odličnem stanju, opravili smo že prve košnje. Zaradi suhega in nekoliko vetrovnega vremena je igrišče že  na začetku sezone suho in lepo urejeno. Ker je vremenska napoved v naslednjih dneh spodbudna, smo se odločili, da odpremo tudi vadbišče za vadbo dolge igre.   

 

Golf igrišče je v celoti odprto vsak dan od 10.00 ure dalje ob strogem upoštevanju  navodil NIJZ.  Štartne čase lahko rezervirate po telefonu, preko maila ali preko rezervacijskega sistema na naši spletni strani.

 

Igranje je trenutno omogočeno vsem imetnikom vseh letnih kart, za vse ostale je do 14.3.2021 v veljavi zimska dnevna karta po ceni 30EUR.

 

Obveščamo vas tudi, da v restavraciji Arboretum vsak dan lahko naročite kavico, pijačo in hrano »TO GO«. Pokličete lahko na številko  01/ 839 54 53.

 

Garderobni prostori zaenkrat še ostajajo zaprti, na voljo so vam sanitarije in prostori za hranjenje golf opreme.

 

Vse igralce lepo prosimo, da zaradi zasedenosti golf igrišča rezervirajo samo toliko štartnih mest, kolikor je igralcev, saj povpraševanje po štartnih časih mnogokrat presega razpoložljivost igrišča.

 

Igralce tudi lepo prosimo, da dosledno popravljajo odtrgane travne ruše po igrišču in udarnine na zelenicah. Travna ruša se v tem obdobju ne zarašča, zato je pomembno da jo vrnemo nazaj na odtrgano mesto.   

 

Za vse dodatne informacije lahko pokličite recepcijo golf igrišča Arboretum na tel. št. 051-395-777 ali  pošljite mail na ...

 

Vabljeni

 

 

Volčji Potok 21.2.2021                 

 

Direktor Marko Štirn in ekipa golf igrišča Arboretum