goran@dspot.si
Facebook Instagram

Organizacija poslovnih dogodkov

Igrišče je zaprto

NAJEM PROSTOROV

Na lokaciji Golfa Arboretum vam poleg golfskih storitev nudimo tudi kongresne in seminarske storitve, kjer lahko v dveh konferenčnih dvoranah organizirate različne dogodke in druženja. Prostori in okolica vam omogočajo izvedbo zahtevnejših dogodkov, poslovnih srečanj, svečanih podpisov pogodb, izobraževanj in tiskovnih konferenc.

 

Seminarski prostori so različnih velikosti, v stilno opremljeni klubski sobi lahko gostimo do 30, v veliki dvorani pa do 80 oseb. Vsi prostori so opremljeni z vso potrebno vizualno tehniko.

 

Naša strokovna ekipa vam z mrežo zunanjih partnerjev lahko zagotovi celovito in profesionalno organizacijo želenega dogodka.

 

  

 

 

Cenik najema male seminarske sobe:

 

  • celodnevni najem                                   200,00 EUR + DDV
  • najem za 3 ure                                        100,00 EUR + DDV
  • najem za 1 uro                                          50,00 EUR + DDV

 

 

Cenik najema velike seminarske sobe:

 

  • celodnevni najem                                   350,00 EUR + DDV
  • najem za 3 ure                                        170,00 EUR + DDV
  • najem za 1 uro                                          70,00 EUR + DDV

TEAMBULDINGI

Teambuilding je definicija za skupno preživljanje prostega časa zaposlenih izven poslovnih prostorov podjetja. To so lahko različni zabavni dogodki, pikniki, obiski adrenalinskega parka, kreativne delavnice, reševanje težavnih nalog, snemanje reklam, iskanje skritega zaklada, in razni športni dogodki. Pri nas nam idej ne zmanjka, zato vam lahko pripravimo raznovrstne programe in projekte.  

 

Eden od najpogostejših in najbolj zaželenih dogodkov pri nas je izvedba teambuildingov za negolfiste. Dogodek je interaktiven, poln novih eksperimentalnih izkušenj in odlično vpliva na pozitivno razpoloženje med in po dogajanju. Program teambuildinga izvajajo profesionalni in amaterski učitelji golfa.

 

Zagotavljamo vam nepozabno doživetje, ki bo še dolgo ostalo v spominu vsakega udeleženca. Naši demonstratorji vas bodo prepričali, da je golf idealen šport za izpopolnjevanje in dograditev osebnostnih in poslovnih veščin, predvsem pa vas bodo naučili usmerjanja koncentracije, ki jo pri vsakem poslu nedvomno potrebujemo.