Velikost besedil:|Natisni stran

Spoznajte golf z Golf Arboretum (prenesi kupon)
 
PRAVILA SODELOVANJA  V NAGRADNI IGRI - februar 2013
 
 
Organizator nagradne igre »Spoznajte golf z Golf Arboretum« je družba Golf Arboretum d.o.o., Volčji Potok 43G, 1235 Radomlje.
 
Nagradna igra poteka v obdobju od 24.1. do vključno 15.2.2013. S sodelovanjem v nagradni igri s udeleženec zaveže, da bo spoštoval pravila nagradne igre. V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki v času trajanja nagradne igre pravilno in čitljivo nagradni kupon in ga pošljejo po pošti na naslov organizatorja. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Zaposleni v Golf Arboretum in njihovi ožji družinski člani v nagradni igri ne smejo sodelovati.
 
Darila se podelijo z žrebanjem, pri čemer nagradni sklad obsega naslednja darila:
 
2 urni uvodni tečaj za dve osebi,
2 golf igralnini za 18 lukenj in
paket treh golf logo žogic Golf Arboretum.
 
Daril ni mogoče zamenjati, izplačati v gotovini ali prenesti na tretjo osebo. V nagradni igri lahko sodeluje vsak le enkrat. Zaključno žrebanje za darila bo potekalo 18. februarja 2013 ob 12. uri v prostorih Golf Arboretum. Seznam nagrajencev bo najkasneje 15 dni po žrebanju objavljen na spletni strani www.golfarboretum.si in www.facebook.com/golfarboretum.
 
Darila nagrajenci prejmejo po pošti na naslov, ki so ga navedli na kuponu, in sicer najkasneje v roku 15 dni od dneva žrebanja.
 
Vsi sodelujoči, ki organizatorju pošljejo izpolnjen kupon, s svojim podpisom izrecno soglašajo z zbiranjem, obdelavo in hrambo osebnih podatkov, in sicer za namen izvedbe te nagradne igre in marketinške namene ter se strinjajo, da jim ta po pošti ali elektronski pošti pošilja ankete, obvestila o akcija, novih izdelkih in nagradnih igrah. Vsak ima pravico kadarkoli zahtevati prenehanje obveščanja (v pisni obliki). Vsak sodelujoči s podpisom potrjuje, da se strinja s pravili sodelovanja v akciji.
Za tolmačenje pravil je pristojen izključno organizator nagradne igre.