Velikost besedil:|Natisni stran

Dogodki & Novice

7. december, 2012
pixel
Ponudba letnih kart za leto 2013
Golf Arboretum
V Golf Arboretum še naprej sledimo zavezi igralcem golfa in se ves čas trudimo k izboljšanju igrišča in naše storitve za vas. V ta namen spreminjamo shemo letnih kart za sezono 2013. Novost v sezoni 2013 bo enotna letna karta...

V Golf Arboretum še naprej sledimo zavezi igralcem golfa in se ves čas trudimo k izboljšanju igrišča in naše storitve za vas. Na prihajajočo golfsko sezono 2013 se že pripravljamo, največ pozornosti pa bomo namenili predvsem golfskim dogodkom in druženju ob igri golfa.

 
V ta namen spreminjamo shemo letnih kart za sezono 2013. Novost v sezoni 2013 bo enotna letna karta, ki bo veljala na vseh odprtih turnirjih na igrišču v Arboretumu brezplačno.
 
Spodaj se nahaja celotna shema letnih kart za sezono 2013, kot obilajno zgodnji plačniki privarčujejo. S plačilom v decembru 2012 kar 25%
 
Tudi letos vam omogočamo plačilo na dva mesečna obroka s plačilom na Golf Arboretum ali preko kreditnih kartic American Express in Diners Club na do tri mesečne obroke (plačilo na recepciji po dogovoru s Simon Rozman; pri plačilu na obroke s kartico se obračuna 3% manj popusta).
 
Letne karte lahko plačate na naš račun št.: SI56 3500 1000 0394 120 pri BKS Bank AG. Prosimo, da za morebitna pojasnila in dogovore o nakupu letne karte pokličete Simona Rozmana na telefonski številki  (041) 738 414 ali sporočite na e-naslov simon.rozman@golfarboretum.si. 
 
 
*    GK Arboretum, GK Leo, GK Grosuplje, GK Par3, GK Racman, GK Golf plus, ...
**   Letno karto lahko kupijo le partnerji imetnikov klubske letne karte
***  Štart pred 12. uro (ne velja ob sobotah, nedeljah in praznikih)
**** En otrok (do 18. leta) in en starš
 
Igralci, ki so v sezoni 2012 z letno karto ali letno karto za člane GK igrali manj kot 30-krat ali z dopoldansko letno karto manj kot 20-krat, dobijo pri nakupu karte za leto 2013 popust!
 
Imetniki letnih kart bodo v okviru igrišča imeli naslednje ugodnosti:
• 10-20 % popusta v proshopu,
• 10 % popusta pri izposoji avtomobilčka in
• 10 % popusta pri nakupu kartice za vadišče.
 
Vsi tisti, ki ste klasično letno karto že plačali, in boste želeli le-to kasneje nadgraditi v Golf Card Unlimited, boste to lahko storili kadarkoli kasneje. 
 
 
S spoštovanjem
Dejan Ljubenović,
Direktor