Velikost besedil:|Natisni stran

Dogodki & Novice

11. november, 2012
pixel
Pubi novi predsednik GK Arboretum
Golf Arboretum
Jože Štivan - Pubi je postal novi predsednik golf kluba Arboretum. Nasledil je Andreja Kozelja, ki je klub vodil zadnjih osem let. Člani golf kluba Arboretum so na občnem zboru izvolili tudi novo predsedstvo...
Jože Štivan - Pubi je postal novi predsednik golf kluba Arboretum. Nasledil je Andreja Kozelja, ki je klub vodil zadnjih osem let. Člani golf kluba Arboretum so na občnem zboru izvolili tudi novo predsedstvo, ki ga sestavljajo Matjaž Čirič, Nevenka Jakič, Andrej Leskošek, Grega Novak, Primož Poeschl, Rok Sadnikar, Miran Žebaljec in Žiga Bojc.
 
Na sliki: novi predsednik GK Arboretum
 
Ob tej priložnosti je na igrišču potekal turnir s tremi palicami, ki se ga je udeležilo rekordno število igralcev - 118, ki so uživali v nekoliko drugačnem druženju in igri. 
 
Ob glasni glasbi, ki se je razlegala po celem igrišču, tekočih dobrotah na posameznih luknjah ter seveda kostanju in mlademu vinu so člani GK Arboretum preživeli zanimiv in pester dan. Oglejte si galerijo slik.
 
Dosedanjemu predsedniku (na sliki spodaj) in predsedstvu se zahvaljujemo za ves trud in vse storjeno, novemu predsedniku in novemu predsedstvu kluba pa želimo veliko uspeha pri svojem delu!
 
 
Uspešno vsem še naprej!!! Lepo igro!