Velikost besedil:|Natisni stran

Dogodki & Novice

15. september, 2015
pixel
Zmajčice Popestrile Druženje
Golf Arboretum
Preverite zakaj so Zmajčice pritegnile poglede udeležencev golf turnirja KK Union Olimpija.

 

Ob golf turnirju KK Union Olimpija smo gostili tudi znamenito navijaško skupino Zmajčice, ki je prisotne razveselila s plesnim nastopom. Skupino vodita sestri Trobec, Zoja in Irena, ki se je šolala pri profesionalnih skupinah v ameriških kampih. 

 

Zaščitni znak so simpatična in gibka dekleta in zanimive koreografije, ki so Zmajčicam prinesla številna priznanja, povabila in mednarodne uspehe. Nastopile so na zaključnem turnirju Evrolige, Eurolegue Opening Tournament, NLB lige, redno jih vabijo na italijanske, hrvaške in domače All Star tekme, spremljajo reprezentančne nastope, so pa tudi del plesnega programa na drugih športnih tekmovanjih, kot so evropska prvenstva ali tekme svetovnega pokala v alpskem smučanju. Z veseljem se udeležijo, sejmov, zabav, promocij.

 

Zmajčice v zadnjem času sicer ne tekmujejo več, se pa ponašajo z nasklovi trikratnih evropskih prvakinj (Malmo 98’, Helsinki 02’-03’, Stockholm 04’-05’), sedemkrat so osvojile državni naslov, dvakrat so bile tudi svetovne prvakinje (Tokijo 01’-02’, Manchester 03’-04’).