Velikost besedil:|Natisni stran

Dogodki & Novice

26. november, 2012
pixel
Golfarboretum.si med finalisti za nagrado Netko 2012
Golf Arboretum
V sredo, 21. novembra 2012, je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala slavnostna podelitev nagrade Netko 2012, ki se podeljuje podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo digitalnih prizadevanj. S ponosom sporočamo, da se je med finaliste za nagrado Netko 2012 uvrstila tudi naša spletna stran ...
V sredo, 21. novembra 2012, je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala slavnostna podelitev nagrade Netko 2012, ki se podeljuje podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo digitalnih prizadevanj. S ponosom sporočamo, da se je med finaliste za nagrado Netko 2012 uvrstila tudi naša spletna stran.
 
 
Nagrado Netko, ki jo podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za informatiko in telekomunikacije, poznavalci označujejo za slovenske spletne oskarje.  S svojo bogato tradicijo predstavlja spričevalo o komunikacijski in tehnološki odličnosti nagrajenih spletnih strani in podjetij oziroma organizacij, ki stojijo za njimi. Nagrade za najboljša spletna mesta so bile letos podeljene že štirinajstič in sicer v sedmih kategorijah, izbrani pa sta bili tudi agencija leta in najboljša stran po izboru uporabnikov (glas ljudstva).
 
Na razpis, ki je potekal do konca oktobra, je bilo letos prijavljenih kar 94 spletnih strani, zato vam s ponosom sporočamo, da se je naša spletna stran www.golfarboretum.si uvrstila med tri finaliste v kategoriji »Predstavitev podjetij in korporativno komuniciranje«. Zmagovalni naslov si je letos v tej kategoriji priborila spletna stran Zavarovalnice Triglav, za kar jim iskreno čestitamo! Čestitke pa seveda tudi naši ekipi, podjetjema Kolektiv in Dspot, s katerima smo razvili našo spletno stran.
 
Več o nagradnem natečaju in ostalih dobitnikih nagrad si lahko preberete tukaj.
 
V želji, da bi našo spletno stran še izboljšali pa vas vljudno vabimo, da nam sporočite vaša mnenja, kritike in predloge na info@golfarboretum.si.
 
Nagrado Netko podeljuje Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS v sodelovanju z Centrom za varnejši internet Safe-si. Namenjena je podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih spletnih digitalnih projektov. Netka podeljujejo od leta 1999.