Velikost besedil:|Natisni stran

Golf paket Ljubljana


Razvajajte se s 3-dnevnimi počitnicami v Ljubljani, ki velja za neodkrito golf destinacijo. Za vas imamo pripravljen izjemno ugoden paket. 
 
 
Ljubljana 3-dnevni golf paket
 
 
Medtem ko igrate na slovenskih golf igriščih, imate čudovito priložnost občudovati lepote Slovenije. Presenetite se z ugodnim 3-dnevnim paketom, ki vključuje tako igranje golfa na čudovitem golf igrišču Arboretum Volčji Potok, kot bivanje v City Hotel Ljubljana, ki stoji v samem mestnem jedru prestolnice. Poleg golf igriščča Arboretum, pa lahko obiščete tudi park Arboretum, ki je velja za največjega v Sloveniji. 
 
Golf igrišče Arboretum, pa vam poleg 18 lukenj, ponuja tudi veliko prostora za vadbo. Okrepčate pa se lahko v restavraciji Arboretum, ki nudi pester izbor jedi. 
 
City Hotel Ljubljana stoji v starem mestnem jedru, v neposredni bližini zgodovinskih in kulturnih znamenitosti. Prijetna atmosfera je idealna tako za poslovni obisk kot krajši počitek. Preprosto je dosegljiv z avtomobilom ali vlakom, od letališča Jožeta Pučnika pa je oddaljen 25 km. 
 
 
 
  • 20 km od igrišča                                    
  • 2 nočitvi z zajtrkom
  • 2 igralnini 18 lukenj Golf Arboretum Ljubljana                                                    
 
                                                                                              
cena na osebo 199,00€
 
Za rezervacijo termina pokličite 051 397 777 ali pošljite povpraševanje. 
                                                                                       
 

 

Priporočamo tudi

Neomejen green fee

Golf in prestolnica

Golf in kulinarika

Nadgradite svojo igro za 20€. Rezervirajte neomejeno igralnino.

Nastanite se v centru Ljubljane in raziščite kulinarično in gostinsko ponudbo. Spoznajte slovensko kuhinjo. Degustacijski meniji za 25€ na osebo.
 Preberite več  Preberite več  Preberite več
     
Najem vozila    
   
Potrebujete vozilo za eno ali več oseb za prevoz do igrišča Golf Arboretum. Preverite ugoden najem kombija ali avta pri Atet Rent A car Ljubljana.